PlovdivConf
PlovdivConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти.
Събитието се организира с подкрепата на SiteGround

18 Юни 2016

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Международен панаир Пловдив, Палата Киров (номер 5)

Палата Киров се намира на северния край на бул. Марица, на около 200м от панаирния мост в източна посока покрай реката. Сградата е боядисана в жълто.

Програма

 1. Кафе
 2. Откриваневидео
 3. IPv6 Deployment and MaintenanceМариян Мариноввидео
 4. Apache Hadoop and Map ReduceСветлин Наковвидео
 5. Що е то - автори на техническа документацияДесислава Михайловавидео
 6. Обяд
 7. Integrating Redux with ReactРадослав Станковвидеопрезентация
 8. ХУДЛВасил Колеввидео
 9. Кафе и разговори
 10. Building Мobile Аpps with NativeScriptСофия Лазаровавидео
 11. Vulkan - Is it Worth It?Рангел Ивановвидео
 12. Lightning Talks
 13. Закриваневидео

Лектори

Thumb image

Мариян Маринов

Marian is a system administrator by heart. He is working with Linux for almost 20 years. Currently he is Head System Architect of Siteground.com. He is a big fan of FOSS and regularly speaks at different FOSS conferences around the world. Marian also helps with the organization of OpenFest - Bulgaria's biggest FOSS conferences. In his spare time he teaches Linux system administration and Network security courses in Sofia University and SoftUni.

Thumb image

Светлин Наков

Светлин вдъхновява хиляди млади хора да се захванат с програмиране и технологии. Вече над 20 години се занимава с програмиране, а от 12 години насам обучава софтуерни инженери. Мечтата му е да направи България Силициевата долина на Европа. Напоследък се е вдъхновил по блокчейн технологиите и обучава блокчейн инженери от цял свят.

Thumb image

Десислава Михайлова

Преди пет години Деси става част от гилдията на авторите на техническа документация в страната, като започва работа за един от лидерите на пазара в света на хазартния бизнес онлайн. Сега е член на теком България и част от Progress, която придоби Telerik през 2014 година - водещ доставчик на софтуерни решения в страната. Тя гледа на себе си като на експериментатор, за когото професията е по-скоро призвание, а кариерата - естествен процес в развитието на професионалните умения. Наред с писането, поддържа блог за родния си град и обича да се занимава с доброволчество.

Thumb image

Радослав Станков

Yеб програмист повече от 10 години. Вярва, че frontend и backend вървят ръка за ръка. В момента основно разработва с Ruby, JavaScript и Objective-C. Участвал е в доста open-source проекти. Голяма част от тях могат да бъдат намерени в неговия Github акаунт. Работи в ProductHunt.

Thumb image

Васил Колев

Васил Колев е системен администратор от 15 години, който се занимава с всякакви системи под сериозно натоварване, а като това му доскучае – с хора. В последните години се занимава усилено с initLab и организацията на OpenFest

Thumb image

София Лазарова

София е програмист открил призванието си в мобилните технологии. Работи в Progress и е част от екипа разработващ NativeScript. В момента основно разработва с Java, JavaScript и Objective-C.

Thumb image

Рангел Иванов

Рангел Иванов е редовен обитател и касиер на Пловдивския хакерспейс Hackafe. Той е tech geek генералист който обича да се занимава със странни неща свързани със стар хардуер и сравнително нов хардуер, open source/free software и компютърна графика. Обича да споделя скормния си опит и да обсъжда технологии със всеки любопитен индивид който има някакъв въпрос или мнение.

Снимки

Thumb imageThumb imageThumb imageThumb imageThumb imageThumb imageThumb imageThumb imageThumb image
Виж всички снимки

After Party

Рахат Тепе
гр. Пловдив, ул."Д-р Ст. Чомаков" N:18-20
Начало 19:00

Записвания

Архив

Контакти:
Екип