PlovdivConf
PlovdivConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти.

29 Април 2017

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Total Sport
ул. Екзарх Йосиф 13

Програма

 1. Кафе
 2. Откриваневидео
 3. Testing REST services with REST-AssuredГеорги Иванов видео
 4. RavenDB и NoSQL бази данни - приложения, предимства и недостатъциАпостол Апостоловвидео
 5. Monitoring and ensuring stability of iOS appsГалин Кърджиловвидео
 6. Обяд
 7. Securing your KVM/Container networkМариян Мариноввидео
 8. Introduction to Artificial Neural NetworksАлександър Атанасоввидео
 9. Кафе и разговори
 10. От идея до проектСилвина Георгиева Фурнаджиевавидео
 11. Protecting Sensitive DataБожидар Божановвидео
 12. Lightning Talks
 13. Закриваневидео

Лектори

Thumb image

Георги Иванов

Георги стартира своята кариера в софтуерния сектор през 2009 г., а в момента е Technology Principal, Quality Engineering в МенторМейт. Той прекарва последното десетилетие в изграждане на testing frameworks, automation процеси и решаване на сложни архитектурни и функционални предизвикателства. През 2021 г. Георги бе отличен с приза “QA на годината” от конференцията QA: Challenge Accepted.

Thumb image

Апостол Апостолов

Апостол се занимава с компютри от седемгодишен (основно играейки игри), а от повече от 8 години е .NET developer, като има опитност в full stack development, софтуерна архитектура и мобилни приложения. Основател е на bilidpm.com. Освен с бизнес и програмиране, през последната година се занимава задълбочено и с теми като личностно развитие, психология и духовност.

Thumb image

Галин Кърджилов

Галин е проактивен и творчески настроен софтуерен инженер с повече от 10 години опит. В момента е посветен на мобилните разработки и работи като Head of iOS Development в EVORI София. Неговият стремеж е да генерира максимално въздействие към потребителите.

Thumb image

Мариян Маринов

Marian is a system administrator by heart. He is working with Linux for more then 20 years. Currently he is Head of DevOps at Web Hosting Canada. He is a big fan of FOSS and regularly speaks at different FOSS conferences around the world. Marian also helps with the organization of OpenFest - Bulgaria's biggest FOSS conferences. In his spare time he teaches Linux system administration and Network security courses in Sofia University and SoftUni.

Thumb image

Александър Атанасов

Сашо се занимава с уеб и мобилни технологии от точно 10 години. Има опит в меко казано разнородни ниши - от запознанства за пълнолетни (gepime.com), през хазарт (PaddyPower) и тестове за алкохол и опиати (goden.bg) до приказки за малки и пораснали деца (Приказки с ДжиДжи). Към момента ръководи малко IT студио в Пловдив, където прави първи стъпки в електронната търговия. Привличат го предизвикателствата и нестандартните методи за решаване на проблеми.

Thumb image

Силвина Георгиева Фурнаджиева

Силвина Фурнаджиева се интересува от технологии, откакто се помни, но се занимава професионално с това от 2001 г. Била е project manager на 7 дистанционни екипа, сред които уеб агенция, няколко технологични стартъпа и уеб проектите www.edinvapros.org, www.glbulgaria.bg и www.dogovor.at. Когато не управлява проекти, се занимава с онлайн маркетинг, пише в блога си (www.silvina-bg.com) и доброволства като един от организаторите на OpenFest и преводачите на WordPress.

Thumb image

Божидар Божанов

Божидар Божанов е програмист, а понякога и архитект. От скука е направил http://computoser.com - компютърен композитор, а друго негово хоби е лингвистиката. Притежател на "дебел" stackoverflow профил.

Записвания

Архив

Контакти:
Екип