PlovdivConf
PlovdivConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти.

14 Май 2022

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Хотел Империал
ул. Лев Толстой №6./ ул. Арх. К. Петков №1A

Програма

 1. Кафе
 2. Откриване
 3. Microservices 101Красимир Байлов
 4. Discovering Governing Equations from Partial Measurements with Deep Delay AutoencodersВълко Милев
 5. Оптимизиране на ефективността на локалните облаци в контекста на нарастващите разходи за електроенергия и недостиг на хардуер.Николай Тенев
 6. Обяд
 7. Manual QA in a Full-stack World: What’s the next step in your career development аs a QA?Георги Иванов , Диляна Тоцева
 8. Разпределена софтуерна архитектура за сериозни игри DiAS.Стефан Ставрев
 9. Почивка
 10. Spring Cloud Native ApplicationСтефан Ангелов
 11. Privacy by Design & Privacy EngineeringЦветина Лунгарова
 12. Lightning talks
 13. Закриване

Спонсори

Златни

StorPool
VMware Bulgaria

Сребърни

MentorMate SiteGround

Партньори

Клуб Dev Craft

С медийната подкрепа на

Dev.bg

Лектори

Thumb image

Красимир Байлов

Красимир е съосновател и CTO на Intway и RateMate. Има над 15 години опит в ръководенето и реализирането на множество технологични проекти. Интересите, както и професионалните цели, са му свързани си изграждането на технологични стратегии, които оптимизират бизнес резултатите на компаниите. В практиката си е работил с малки стартъпи и големи компании като IBM, SAP, DELL, Allianz.

Thumb image

Вълко Милев

Вълко е на 29 и работи като в ISI Bulgaria като програмист на питон

Thumb image

Николай Тенев

Никoлай е архитект на решения в StorPool Storage. Работил е като системен администратор от повече от петнадесет години, а по-късно интересът и кариерата му постепенно се пренасочват към бизнес и разработване на продукти. Заедно с екипа на StorPool, Николай помага на компаниите да изграждат устойчиви и гъвкави облаци, които отговарят на нуждите на техните специфични проекти. В свободното си време Ники практикува изящното изкуство на сгъване на дрехи, докато хората все още са в тях (известно още като бразилско джиу-джицу).

Thumb image

Георги Иванов

Георги стартира своята кариера в софтуерния сектор през 2009 г., а в момента е Technology Principal, Quality Engineering в МенторМейт. Той прекарва последното десетилетие в изграждане на testing frameworks, automation процеси и решаване на сложни архитектурни и функционални предизвикателства. През 2021 г. Георги бе отличен с приза “QA на годината” от конференцията QA: Challenge Accepted.

Thumb image

Диляна Тоцева

With 13+ years of QA experience, Dilyana manages multiple QA teams across different locations. Her main area of expertise is managing wide-scale projects developed and tested by global teams. In the past years, her main focus has been healthcare products, HIPAA compliance, KPIs definitions, quality standards, metrics, and processes. She likes to spend her free time with friends and family and travel to the mountains.

Thumb image

Стефан Ставрев

Казвам се Стефан Ставрев. Професионално се занимавам повече от 10 години с проектирането и разработването на видео игри, интерактивни архитектурни визуализации в реално време, изкуствен интелект и интелигентни системи. Основател съм на игровото студио TRI Soft. Активно участвам и в неправителствени организации и състезания ( N.A.S.A. space apps chellenge, startUp weekend). Освен с разработка, се занимавам и с преподаване, като съвсем наскоро придобих научна степен "доктор". Водя избираеми и редовни дисциплини във ФМИ на Пловдивския Университет.

Thumb image

Стефан Ангелов

Стефан е програмист с повече от 7 години опит в областа на Java и Java EE. Сега е софтуерен архитект в Nexo, обича да споделя своите знания и да е ментор.

Цветина Лунгарова

After Party

Raya's Bar
Капана, ул. Братя Пулеви 6
Начало: 20:00

Записвания

Архив

Контакти:
Екип