PlovdivConf
PlovdivConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти.

13 Май 2023

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Хотел Империал
ул. Лев Толстой №6./ ул. Арх. К. Петков №1A

Програма

 1. Кафе
 2. Откриване
 3. Интегриране на OpenAI в решения за данниИван Донев
 4. Building Data LakesСтефан Ангелов
 5. TRIM/Discard в системи за облачно съхранение, базирани на KVM - какво е това, защо ни е нужно и как да го постигнем?Николай Тенев
 6. Обяд
 7. Building Test Automation Framework With Groovy, Geb, and SpockГеорги Иванов
 8. Въведение в ембедед програмирането за микроконтролери STM32Георги Маринов
 9. Почивка
 10. Въведение в (Machine|Deep) LearningСтефан Кънев
 11. Що е то позитивна интелигентност и има ли тя почва у нас?Даниела Назим
 12. Lightning talks
 13. Закриване
 14. Афтър парти - PIZZA PAZZA

Спонсори

Златни

StorPool

Amexis

Сребърни

MentorMate Uniqa Software Service Bulgaria

Партньори

Клуб Dev Craft

С медийната подкрепа на

Dev.bg

Лектори

Thumb image

Иван Донев

Data Platform Architect в Световната Банка, с повече от 15 години опит в индустрията, като основен фокус винаги са били данните, техният анализ и визуализация.

Thumb image

Стефан Ангелов

Стефан е програмист с повече от 7 години опит в областа на Java и Java EE. Сега е софтуерен архитект в Nexo, обича да споделя своите знания и да е ментор.

Thumb image

Николай Тенев

Никoлай е архитект на решения в StorPool Storage. Работил е като системен администратор от повече от петнадесет години, а по-късно интересът и кариерата му постепенно се пренасочват към бизнес и разработване на продукти. Заедно с екипа на StorPool, Николай помага на компаниите да изграждат устойчиви и гъвкави облаци, които отговарят на нуждите на техните специфични проекти. В свободното си време Ники практикува изящното изкуство на сгъване на дрехи, докато хората все още са в тях (известно още като бразилско джиу-джицу).

Thumb image

Георги Иванов

Георги стартира своята кариера в софтуерния сектор през 2009 г., а в момента е Technology Principal, Quality Engineering в МенторМейт. Той прекарва последното десетилетие в изграждане на testing frameworks, automation процеси и решаване на сложни архитектурни и функционални предизвикателства. През 2021 г. Георги бе отличен с приза “QA на годината” от конференцията QA: Challenge Accepted.

Thumb image

Георги Маринов

Ембедед разработчик от 15+ години. Превърнах хобито си в основна работа. В момента съм във firmware екипа на Shelly. Мотивацията ми е да споделям знания и да помагам на хора, които имат желание разработват интересни устройства.

Thumb image

Стефан Кънев

Стефан се занимава с програмиране откакто се помни. Сред любимите му неща са Ruby, Vim, автоматизирани тестове, папийонки, Apple продуктите и всевъзможни екзотични езици за програмиране. В заетото си време програмира на Rails, а в свободното - води един-два курса във ФМИ към СУ, пише много код, който после трие и се опитва да не се нарани с планинското си колело. Никак не обича PHP и е амбивалентен към Java.

Thumb image

Даниела Назим

Работя с ИТ лидерски екипи от 2013-та година на мениджърска позиция, а в областта на Човешки ресурси съм вече 15 години. Развиването на хората в организациите и фирмената култура са моят основен фокус, водила съм лидерски обучения, центрове за оценка и обучения за меки умения. В момента съм на позиция People Experience Manager в Endava, а през март се сертифицирах като коуч по Позитивна интелигентност.

After Party

PIZZA PAZZA
бул. „Княгиня Мария Луиза“ 12, 4000 Каменица 1, Пловдив

Записвания

Архив

Контакти:
Екип