PlovdivConf
PlovdivConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти.

16 Май 2015

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Международен панаир Пловдив, Палата Киров (номер 5)

Палата Киров се намира на северния край на бул. Марица, на около 200м от панаирния мост в източна посока покрай реката. Сградата е боядисана в жълто.

Програма

 1. Кафе
 2. Откриваневидео
 3. PulseAudioМариян Мариноввидеопрезентация
 4. EcmaScript HarmonyЙордан Ивановвидеопрезентация
 5. Жените - пионери в програмиранетоПламен Стоеввидеопрезентация
 6. Обяд
 7. Memory Leaks in Android and Java ApplicationsВасил Нончеввидеопрезентация
 8. Как проектът Yocto помага за създаване на Internet of ThingsЛеон Анавивидеопрезентация
 9. Кафе и разговори
 10. High Volume Monitoring with GraphiteВладимир Витковвидеопрезентация
 11. Lightning talksвидео
 12. Закриване

Лектори

Thumb image

Мариян Маринов

Marian is a system administrator by heart. He is working with Linux for more then 20 years. Currently he is Head of DevOps at Web Hosting Canada. He is a big fan of FOSS and regularly speaks at different FOSS conferences around the world. Marian also helps with the organization of OpenFest - Bulgaria's biggest FOSS conferences. In his spare time he teaches Linux system administration and Network security courses in Sofia University and SoftUni.

Thumb image

Йордан Иванов

Йордан се занимава професионално с програмиране от около 5 години. Голяма част от свободното си време прекарва в браузване в GitHub, четене на всевъзможни ИТ статии и писане на безсмислен код. На работа прекарва половината си време в писане на нови фреймуорци, приложения и функционалности, свързани с видеострийминга. Останалата половина прекарва в оправяне на всички глупости, които е написал преди това.

Thumb image

Пламен Стоев

Пламен Стоев е уеб-програмист, който обича да се разхожда по целия стек и е открил за себе си, че JavaScript много му допада. От април 2014-та е част от V-Ray Cloud екипа на Хаос Груп, където всекидневно пише на JavaScript. С интерес следи развитието на езика и свързаните с него технологии и общности около него.

Thumb image

Васил Нончев

Васил има над 7 години опит с Java свързани технологии. От 2 години активно коди за Андроид телефони в екипа на MentorMate. В свободното си време обича да се занимава с най-различен хардуер - 3D принтери, DIY ардуинo проекти и други.

Thumb image

Леон Анави

Леон е софтуерен инженер, любител на софтуера и хардуера с отворен код.

Thumb image

Владимир Витков

Владимир е системен администратор от над 10 години. Има опит във всякакви шарени сфери като телеком и най-обикновен съпорт. През последните 3+ години активно му се налага да работи с облачни услуги и да развива инфраструктурата и автоматизацията, необходима за правилното функциониране на вашата услуга/сайт. Сблъскал се е с най-приятните и най-неприятните моменти от работата.

Записвания

Архив

Контакти:
Екип