PlovdivConf
PlovdivConf е техническа конференция, част от IT Турнето - пътуващи из България конференции, инициирани от група ентусиасти.
Събитието се организира с подкрепата на SiteGround

29 Април 2017

Събитието завърши
вход свободен

Къде?

Total Sport
ул. Екзарх Йосиф 13

Програма

 1. Кафе
 2. Откриваневидео
 3. Testing REST services with REST-AssuredГеорги Иванов видео
 4. RavenDB и NoSQL бази данни - приложения, предимства и недостатъциАпостол Апостоловвидео
 5. Monitoring and ensuring stability of iOS appsГалин Кърджиловвидео
 6. Обяд
 7. Securing your KVM/Container networkМариян Мариноввидео
 8. Introduction to Artificial Neural NetworksАлександър Атанасоввидео
 9. Кафе и разговори
 10. От идея до проектСилвина Георгиева Фурнаджиевавидео
 11. Protecting Sensitive DataБожидар Божановвидео
 12. Lightning Talks
 13. Закриваневидео

Лектори

Thumb image

Георги Иванов

С повече от 7 години опит, Георги е Старши QA инженер в Ментормейт, който успешно е създал автоматизирани решения за тестване и стратегии за много проекти - Web, Mobile, Big Data, Restful Services и други. Той е основал обучения за автоматизирано тестване в компанията и обича да споделя опита си с други хора и да им помага да стават по-добри в работата си. Георги винаги е ентусиазиран да изпробва нови технологии и методи за автоматизирано тестване.

Thumb image

Апостол Апостолов

Апостол се занимава с компютри от седемгодишен (основно играейки игри), а от повече от 8 години е .NET developer, като има опитност в full stack development, софтуерна архитектура и мобилни приложения. Основател е на bilidpm.com. Освен с бизнес и програмиране, през последната година се занимава задълбочено и с теми като личностно развитие, психология и духовност.

Thumb image

Галин Кърджилов

Галин е проактивен и творчески настроен софтуерен инженер с повече от 10 години опит. В момента е посветен на мобилните разработки и работи като Head of iOS Development в EVORI София. Неговият стремеж е да генерира максимално въздействие към потребителите.

Thumb image

Мариян Маринов

Marian is a system administrator by heart. He is working with Linux for almost 20 years. Currently he is Head System Architect of Siteground.com. He is a big fan of FOSS and regularly speaks at different FOSS conferences around the world. Marian also helps with the organization of OpenFest - Bulgaria's biggest FOSS conferences. In his spare time he teaches Linux system administration and Network security courses in Sofia University and SoftUni.

Thumb image

Александър Атанасов

Сашо се занимава с уеб и мобилни технологии от точно 10 години. Има опит в меко казано разнородни ниши - от запознанства за пълнолетни (gepime.com), през хазарт (PaddyPower) и тестове за алкохол и опиати (goden.bg) до приказки за малки и пораснали деца (Приказки с ДжиДжи). Към момента ръководи малко IT студио в Пловдив, където прави първи стъпки в електронната търговия. Привличат го предизвикателствата и нестандартните методи за решаване на проблеми.

Thumb image

Силвина Георгиева Фурнаджиева

Силвина Фурнаджиева се интересува от технологии, откакто се помни, но се занимава професионално с това от 2001 г. Била е project manager на 7 дистанционни екипа, сред които уеб агенция, няколко технологични стартъпа и уеб проектите www.edinvapros.org, www.glbulgaria.bg и www.dogovor.at. Когато не управлява проекти, се занимава с онлайн маркетинг, пише в блога си (www.silvina-bg.com) и доброволства като един от организаторите на OpenFest и преводачите на WordPress.

Thumb image

Божидар Божанов

Божидар Божанов е програмист, а понякога и архитект. От скука е направил http://computoser.com - компютърен композитор, а друго негово хоби е лингвистиката. Притежател на "дебел" stackoverflow профил.

Записвания

Архив

Контакти:
Екип